Bungaloul „Dhyanna”

Bungaloul „Dhyanna” este o construcție usoară din lemn, destinată turismului. Este format din patru camere a câte două locuri. Fiecare cameră are intrare separată și este dotată cu baie. Confortul termic este asigurat de o termoizolație în grosime de 25cm. Materialele de construcție folosite sunt în principal piatra și lemnul. Fundația construcției este din piatră zidită. Se poate realiza și o fundație din beton armat în zonele cu risc seismic ridicat. Să nu uităm că până foarte de curând, toate fundațiile erau fie din piatră zidită fie din cărămidă plină presată. Structura de rezistență a bungaloului este din rigle de lemn de rășinoase și panouri OSB. Este recomandabil să se folosească AGEPAN® OSB 4 PUR încleiat fără formaldehidă. Termoizolația poate fi din saltele de vată bazaltică dar și din saltele de lână tip Alchimea-Lana® sau din saltele de cânepă tip Thermo-Hanf, dacă se dorește o construcție pe principiul „Caselor Naturale”. Dușumelele bungaloului din lemn de rășinoase sau din fag și mobilierul din lemn masiv creează atmosfera plăcută a casei tradiționale. Pereții pot fi lambrisați sau doar zugraviți în vopseluri naturale, exemplu: vopselurile Kreidezeit. Învelitoarea poate fi din șindrilă sau tiglă. Bungaloul „Dhyanna” aduce un spor de confort și intimitate celor care doresc să petreacă un sfarșit de săptămână sau un sejur într-o locație frumoasă și o atmosferă relaxantă.

Bungaloul poate fi construit atât în zonele de deal și de munte cât și pe malul mării. Cheltuielile în exploatare sunt minime. Poate fi amplasat ca unitate independentă de cazare în gospodariile sătești din zonele de interes turistic sau se pot amplasa mai multe astfel de unități în baterie și crea astfel un camping modern. Bungaloul este deasemenea recomandat ca unitate de cazare pe lângă centrele de medicină holistică. Costurile de construcție variază în funcție de accesibilitatea zonei în care se amplasează, de prețurile materialelor de construcție și de manopera aferentă.














Bungaloul „Dhyanna” face parte dintr-un set de proiecte dezvoltate de „Dhyanna World Development srl”. Punem la dispoziția celor interesați aceste proiecte si livrăm toate documentațiile necesare obținerii Autorizație de Construire (DTAC), Proiectul Tehnic și Detaliile de Execuție.

Următoarele proiecte pe care le vom prezenta pe site-ul nostru sunt: Centru Holistic, Centru pentru seniori, Bungalou pentru baze sportive, Pensiunea „Dhyanna”, Case Naturale pentru așezări ecologice, Motel „Dhyanna”, Parcare TIR si parcare rulote cu toate facilitățile moderne, Bază Sportivă montana, Concept sat ecologic, Ateliere de Creație si Meștesugărești, Sere pentru Permacultura, Mobilier interior, urban și de grădină, Decorațiuni.


Comentarii

CELE MAI CITITE ARTICOLE: