Terasa “Dhyanna”

Terasa “Dhyanna” este un modul demontabil conceput pentru pentru micile afaceri de tip cofetărie-cafenea-patiserie. Poate fi amplasată în zonele cu circulație pietonală din centrele vechi ale orașelor, pe trotuarele largi ale bulevardelor moderne, în apropierea plajelor și în stațiunile montane.
Cele șapte mese a câte patru locuri și cele două piese de mobilier specific destinate personalului sunt armonios și perfect funcțional dispuse în spațiul util de aproximativ 60mp, dispunere ce permite oferirea unui serviciu de calitate. Jardinierele creează o perdea verde și o distanța optimă față de trecători asigurând astfel intimitatea vizuală și fonică necesară clienților.

Structura Terasei „Dhyanna” este în totalitate din rigle și cherestea din lemn de rășinoase lăcuite cu lazuri naturale pentru exterior. Toate îmbinările sunt realizate prin chertare și cepuire. Podeaua este din dulapi de lemn montați pe rigle. Jardinirele sunt din lemn iar în interior sunt montate vase ceramice. Terasa poate fi acoperită cu stuf sau șindrilă tratată.
Terasa “Dhyanna” se livrează sub formă de kit cu sau fără remorca pentru transport și poate fi montată într-o singură zi fără a fi necesar personal de specialitate. Manualul de Montaj și câteva unelte de mână sunt suficiente pentru fiecare mic investitor care vrea să deschidă o afacere sezonieră într-o zonă cu potențial turistic. La sfârșitul sezonului poate fi demontată și depozitată pentru a fi refolosită în sezonul următor în același loc sau într-o locație diferită. Toate elementele pot fi transportate pe o remorcă obișnuită.

Terasa are statut de construcție provizorie și se autorizează instalarea ei conform, adică după obținerea Autorizatiei de Construire. Dacă doriți să amplasați o astfel legislației in vigoare de terasă în vara aceasta, demarați procedurile de obținere a Autorizației de Construire din timp pentru că vor dura aproximativ trei luni.
Pentru obținerea documentației tehnice necesară autorizării amplasării, va rugam să ne contactați pe adresa de e-mail: paul.buica@dhyanna.ro
Terasa “Dhyanna”

Comentarii

CELE MAI CITITE ARTICOLE: