Case de Lux (1)

Case de Lux (1)

Care sunt caracteristicile principale ale unei Case pe care o etichetăm ca fiind „de Lux”?

A. În primul rând, o Casă de Lux este materializarea sau Punerea în Operă a unui Proiect Unic despre care suntem îndreptățiți să afirmăm că are la bază un Concept Habitual Unic.

Un Proiect de Casă de Lux nu poate fi multiplicat, pentru că se adresează Conceptual și Vibrațional, doar Familiei pentru care a fost elaborat.

Ce înseamnă acest Concept Habitual Unic?

1. Înseamnă Crearea unei Simbioze Perfecte între cea, cel sau cei care va locui în acea Casă și Efectele de Formă pe care le vor genera permanent, atât Volumetria de ansamblu a Casei, cât și Geometria fiecărui obiect de mobilier în parte, a formelor ferestrelor, ușilor sau a trecerilor libere dintr-un spațiu cu o anumită destinație, către spații cu alte destinații;
2. Înseamnă că această Simbioză Perfectă se extinde și se ramifică, de la Volumetria Generală a Casei și a Efectelor de Formă pe care le generează, la Volumetria fiecărei Încăperi, până la cele mai mici obiecte: veselă, tacâmuri, vase pentru gătit, pahare, recipiente cu tot felul de folosințe, obiecte sanitare, accesorii, oglinzi, obiecte pentru îngrijirea individuală, corpuri de iluminat, elemente de amenajări interioare, obiecte decorative și așa mai departe.
3. Înseamnă că toate aceste obiecte vor forma un Întreg Armonios și Benefic și vor distribui și ramifica jur-împrejur prin însăși prezența lor, Energia Benefică generată de Volumetria Casei, de Efectul de Formă pe care această Volumetrie îl izvorăște permanent și la maximum de Intensitate.

B. Cine poate crea un astfel de Concept Unic și cine poate elabora un Proiect atât de Complex de Casă de Lux?

Întrebarea este firească și naște alte și alte întrebări:

1. Cum și unde vom găsi și vom forma acea Echipă Magică de Proiectanți, formată din Arhitect, Designer și Inginerii Proiectanți de Specialitate cu care să pornim la drum pentru elaborarea și punerea în Operă a Unui asemeni Proiect de Casă de Lux?
2. Cât costă un asemeni Proiect de Casă de Lux?
3. Cât costă Punerea în Operă a unui astfel de Proiect-Concept?
4. Unde vom găsi o Companie de Construcții capabilă să construiască o astfel de Casă, mai cu seamă că Volumetria Casei va fi una Bionică?
5. Cum și unde vom găsi Artiștii Plastici și Meșteșugarii cu Talentul și Priceperea cărora, vor fi creeate și vor fi construite toate obiecte cuprinse în Proiectul Casei noastre de Lux?
6. Cum și unde vom găsi un Coordonator de Proiect cu pregătirea necesară ducerii la bun sfârșit a unui astfel de Proiect?
7. Unde voi găsi Materialele de Construcții și de Finisaje necesare și care este costul acestora?
8. Care este cea mai bună Soluție Constructivă pentru Casa mea de Lux?
9. Voi putea susține financiar o asemeni Investiție?

Vom găsi împreună toate Răspunsurile pe parcursul acestei serii de articole pe care le-am scris pe această temă.

C. Răspunsuri la întrebările de mai sus:

1. Cum și unde vom găsi sau vom forma acea Echipă Magică de Proiectanți, formată din Arhitect, Designer și Inginerii Proiectanți de Specialitate cu care să pornim la drum pentru elaborarea și punerea în Operă a Unui astfel de Proiect de Casă de Lux?

Poți găsi cu ușurință un Arhitect și un Designer care au studiat și studiază cu Pasiune și Dăruire, cu Respect și cu Iubire, Geometria Naturală supranumită, Sacră, Bionica, Efectul de Formă, Construcțiile Naturale, Tradiția, Cultura și Istoria Civilizațiilor, Artele și Tradițiile Culturilor Orientale, Precolumbiene și Pelasgo-Atlanto-Gete, Tehnologiile Antice și cele din vremurile în care trăim, Metodele de Extindere ale Cunoașterii și ale Autocunoașterii, Simbolistica Antichității Abisale, Originea și Evoluția Limbajului Articulat, Semnificațiile și Mesajele Profunde precum și Arhitectura Literelor și a Cuvintelor, păstrate în Limba Neamului în care s-a născut. Limba pe care o vorbim este o Sursă Inepuizabilă de Cunoaștere și de Înțelepciune, este practic Dyatra sau Moștenire de Cunoaștere și de Înțelepciune a fiecărui Neam.

Rețele de socializare și Internetul sunt Sursele tale de căutare. Este suficient să cauți pe Google cu sintagmele de mai sus și vei găsi cu siguranță atât Arhitectul cât și Designer-ul care au Cunoașterea necesară Elaborării Proiectului Casei de Lux pe care ți-o dorești.
După ce vom răspunde întrebărilor de mai sus, vom răspunde și întrebării la care probabil că te gândești acum: ce nevoie avem de o Casă de Lux, că doar nu trăim o mie de ani...?

Arhitectul va cunoaște cu siguranță, Inginerii de Specialitate cu care va colabora la Elaborarea Proiectului Tehnic al Casei tale de Lux.
Designer-ul va cunoște cu siguranță, Artiștii Plastici și Meșteșugarii care vor realiza toate Obiectele de Artă și Bionice în același timp, care vor fi realizate și integrate în Casa ta.

2. Înainte de a conveni o întâlnire cu Arhitectul și cu Designer-ul respectiv, este util să fii gata să răspunzi unei multitudini de întrebări pe care aceștia ți le vor adresa. Aceste întrebări au menirea de a te cunoaște, de a-ți cunoaște preocupările și Necesitățile Habituale Reale.

Foarte mulți dintre noi, avem tendința de a ne dori case foarte mari în raport cu Necesitățile noastre Habituale Reale. Pe de altă parte, unii dintre noi, ne dorim Case foarte mici, dar de Lux și după Punerea în Operă a Proiectului, vom începe să construim în jurul acestor Bijuterii Arhitecturale, o serie întreagă de Spații de Depozitare, fără nimic în Armonie cu Volumetria casei noastre de Lux. Vom distruge astfel, Armonia Locului pe care ne-am amplasat Casa.

O Casă de Lux trebuie să aibă suficiente spații de depozitare tranzitorie și spații de depozitare permanentă, zone de relaxare și spații dedicate pasiunilor noastre, astfel încât spațiul imediat înconjurător al Casei să fie liber de magazii, șoproane, cotețe, țarcuri, ateliere, garaje și altele asemeni. Dacă suprafața de teren pe care o avem în proprietate este mică, atunci putem crea o Construcție Gospodărească Unică, tot cu Formă Bionică, perfect armonizată ca Efect de Formă cu Casa, construcție compartimentată pentru diversele funcțiuni menționate mai sus.

Construcția Permaculturală a Grădinii de Legume și a Livezii, se vor supune acelorași cerințe de Efect de Formă. Proiectele acestora vor fi elaborate foarte atent, pentru ca prin Efectele de Formă pe care le generează forma straturilor de diverse culturi, a biloanelor, a grămezii de compost și Curbele Naturale pe care sunt plantați pomii fructiferi, să fie obținute recolte foarte bogate. Gustul legumelor și fructelor vor fi diferite de cele cu care suntem obișnuiți, așa cum și copiii crescuți în Armonie cu Firea Înconjurătoare, Firesc și cu Iubire, evoluează pe Traiectorii Benefice lor și ajung Oameni cu o Cunoaștere Extinsă, capabili să genereze Schimbări Profunde în lumea în care vor trăi.

Casa de Lux face parte din Gospodăria de Lux pe care dorim să o construim și în care dorim să trăim și să creăm în Armonie Deplină cu Principiile Universului, cu Principiile Firi Înconjurătoare, cu Principiile Vieții. Este în Puterea noastră să abordăm în acest mod Viața noastră și a Familiei noastre.

Rolul unei Case de Lux este printre multe altele și un Generator de Prosperitate Interioară și Materială, pentru că Prosperitatea înseamnă Sănătate și Vitalitate pe întreaga perioadă a Vieții, Longevitate Extinsă, Abundență Folositoare, Compasiune Manifestă, Ființare în Armonie cu Întregul în Bucurie, Pace Interioară și Exterioară, Împlinire, Fericire, Extaz și IUBIRE.

(va urma)

Paul Buică

 

Foto: https://pixabay.com 

 

 

 

Comentarii

CELE MAI CITITE ARTICOLE: