Crăciun, Crăciun, Crăciun!

 




Crăciunul și celelalte Sărbători de Iarnă sunt cele mai așteptate momente din această perioadă a anului. Copiii devin tot mai nerăbdători pe măsură ce se apropie clipa întâlnirii cu Moșul... cu Moș Crăciun. Privesc fascinați imaginile cu Moșul cel Blând și Bun, mereu surâzător. Privesc imaginile cu sacul său uriaș în care încap Daruri pentru toți copiii lumii. Cei mici nu știu încă nimic despre faptul că doar puțini dintre copiii lumii primesc Minunate Daruri în noaptea în care Soarele începe iar să se ridice pe cer, făcând ziua să crească și noaptea să scadă.

Vor afla despre toate acestea mult mai târziu și probabil că se vor întrista pentru o clipă, dar vor înțelege că nu Moș Crăciun este vinovat de această părtinire nedreaptă și crudă. În Sufletele lor, imaginea Dragului Moș Crăciun nu va putea fi știrbită cu nimic. Vor afla și că acest apelativ, Moș, înseamnă Înțelept în limba veche a Neamului nostru, așa cum și apelativul Baba înseamnă, Înțeleaptă. Vor afla că Baba Dokya înseamnă Înțeleapta Dacie. Este posibil ca unii dintre ei vrea să schimbe ceea ce nu este și se manifestă acum în Deplină Armonie în alcătuirea, parcursul și discursul lumii oamenilor. Vor reuși!

Cele două mari Sărbători de peste an, Crăciunul și Paștele sau Solstițiul de Iarnă și Echinocțiul de Primăvară, sunt zilele în care se celebrează Nașterea și Renașterea, Continuitatea și Evoluția Vieții în ansamblul său. Sunt Sărbători ale Familiei Celeste și ale Familiei Pământene deopotrivă, ale Femeii și Bărbatului, ale Mamei și Tatălui, ale Pruncuțelor și Pruncilor. Sunt clipe inițiatice ale Mamei și Fiicei sale și ale Tatălui și Fiului său, Crucea Inițiatică a Familiei. Crăciunul și Paștele sunt Sărbători ale IUBIRII. Fiica va deveni la rândul ei Mamă, iar Fiul va deveni la rândul său Tată, urmând fiecare dintre ei, Cursul Firesc al Vieții.

Fiecare Dar pe care îl oferim, fiecare Dar pe care îl primim la vremea acestor Sărbători Celeste și Pământene deopotrivă, poartă în el Cristalul Pur al Iubirii, Frecvența Iubirii, Mesajul Iubirii. Fiecare Cuvânt de Drag pe care îl rostim este un Mesager al Iubirii. În Tradiția Ancestrală a Neamului nostru, în Ziua de Crăciun, un nou an se naște, iar în Ziua de Paște, Anul cel Nou înflorește întru Rodire. Crăciunul este mereu un nou Început, iar Paștele o Măreață Înfăptuire.

Noaptea de Crăciun este un timp al poveștilor cu Ilene Cosânzene și cu Feți Frumoși, este un timp cu povești minunate și pilduitoare cu Neînfricatele Amazoane purtătoare de sici, Fecioarele Războinice care luptau umăr la umăr cu Cavalerii Danubieni, purtători ai dublei securi, pentru ca Neamul nostru ridicat de Bunii și Drepții noștri Stră-Moși, să nu piară sub norii plumburii veniți de pretutindeni asupra Tărâmului nostru.

Noaptea de Crăciun este un timp al poveștilor despre Vechiul Ritual al Cununii, despre Călătorii pe Nori, despre Focul cel Viu și Veșnic, în jurul căruia Înțelepții dăruiau Cunoaștere și Înțelepciune Ucenicelor și Ucenicilor lor. Este un timp al poveștilor despre Marile Mame Pelasge din ale căror Trupuri de Lumină ne-am întrupat în Neam și Lege Stră-Moșească. Este timpul dăruirii Copilelor și Copiilor noștri, a Adevărurilor rostite în Legenda Valerundelor și în celelalte opt cărți ale seriei HULTANA, Adevăruri rostite de cel care a fost, este și va fi pentru totdeauna, Iubitul Nemuritoarei Zorynnis.

Este timpul dăruirii Povestirilor despre Zeița OLMA, Păstrătoarea Tainelor, cea care ascultă Șoaptele Pădurii și dăruiește Cuvinte de Folosință tuturor celor care se apropie de ea și îi ascultă Rostirile. Este timpul dăruirii povestirilor despre Prințesa Dacă Dhyanna și despre Pientra cea care și-a aflat Calea Înveșnicirii, în Regatele de Piatră ale Înălțimilor, în Templele din Nevăzut ale Munților și deopotrivă, în Templul Etern din Inima sa, toate acestea aflate dincolo de pâcla lumii potrivniciilor.

În Lumina Magică a Crăciunului, să dăruim Pruncuțelor și Pruncilor noștri povestea pelasgă a Teodorei, Fiica Primelor Raze și povestea plină de pilde, intitulată, Cartea de Porțelan. Să le dăruim Adolescenților din Familia noastră cărțile Colecției Andronicon, pentru ca ei să le pătrundă înțelesurile și să aleagă să pășească pe Calea Evoluției lor Individuale. Nouă, Femeii și Bărbatului care au ales să se însoțească în Viață sub Semnul Sacru al IUBIRII, să ne dăruim Cunoașterea și Înțelepciunea cuprinse în Programul Calea Prosperității.

Vremea Sărbătorilor de Iarnă este un timp prielnic pentru construirea unui Vis-Împreună așa cum rostește Pientra într-una din cărțile sale, iar Cumpăna Nopții de Crăciun este Clipa Magică a Împărtășirii acestui Vis, Uni-Versului, pentru ca Divinul să îl Împuternicească întru Manifestare. Spiritul Crăciunului este Spiritul fiecăruia dintre noi, este Spiritul fiecărei Femei-Mamă și a fiecărui Bărbat-Tată, este Spiritul Familiei aducătoare pe lume de Pruncuțe și de Prunci.

Toate aceste povești și povestiri minunate le găsești într-un singur loc în Cufărul Online al lui Moș Crăciun.

Bucurați-vă de Crăciun, de Spiritul Crăciunului de Poveștile Nopții de Crăciun!

Paul Buică

Comentarii

CELE MAI CITITE ARTICOLE: